OVER ONS

Alle producten worden ontwikkeld en veelal geproduceerd in Nederland.

Onder het toeziend oog van professionals creëren wij professionele haarcosmetica met kwalitatief de beste ingrediënten om tot een hoogwaardig product te komen waarin wij optimaal inspelen op de wensen van de klant.

RiquezaCompany heeft aandacht voor detail in alles wat we doen, wij dagen onszelf elke dag uit om een wereld te creëren waarin jij het beste van jezelf kunt laten zien.
Riqueza combineert wetenschap en natuur om door hydratatie en het gebruik van de beste grondstoffen een subtiele en elegante schoonheid te bereiken.

Oorspronkelijk gevonden in Zuidoost-Azië, is groene kaviaar een van de levensgeheimen van de inwoners van Okinawa genaamd “het langlevende eiland”. Het groene kaviaar extract is duurzaam geproduceerd in de Filippijnen. Deze remineraliserende algenparel is de perfecte bondgenoot om hydratatie te brengen en tegelijkertijd het verlies te beperken vanwege zijn hygroscopische eigenschappen. Ook spelen de grondstof leveranciers een grote rol in innovatie en duurzaamheid.


Riqueza streeft naar perfectie via een groene en animalcruelty vrije weg, daarom kopen wij de beste grondstoffen bij de meest betrouwbare leveranciers in. Riqueza ziet er nauwlettend op toe dat het productieproces goed verloopt en daarom onze kwaliteit altijd kunnen waarborgen.